ITS HOSTED

Dedicated Servers

Wij bieden u dedicated server hosting aan. Dat wil zeggen dat u een server van Its Hosted huurt waar u het beheer over heeft. In tegenstelling tot colocatie hoeft u niet zelf de hardware aan te schaffen, u heeft op deze manier toch een server online die u kunt inzetten naar wens.

Op dit moment kunnen wij u twee pakketten aanbieden:

Pakket Its 1

Pakket Its 2

Voor meer informatie, een server op maat of om te bestellen kunt u contact met ons opnemen per e-mail of telefonisch zie onze contact gegevens.


Meer informatie over Dedicated Servers

Aanschaf van een Dedicated Servers
Een dedicated server is een huur server. Wij kopen deze server en plaatsen deze in ons datacenter waar deze optimaal kan functioneren in een gekoelde en beveiligde ruimte. Wij installeren deze server met het OS ( Operating System ) naar wens. U krijgt daarna de SSH / RDP / VNC login, wachtwoord combinaties zodat u dan de dedicated server in gebruik kunt nemen. U kunt de Dedicated server voor tal van diensten die u zelf wenst inzetten. Denk aan webserver, databaseserver, gameserver, streamserver, backupserver de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij de huur van de dedicated server zitten ook de kosten voor het datacenter, koeling, stroom en dataverkeer.